Liity jäseneksi


Suomen Poniraviyhdistyksessä on kaikkiaan seitsemän erilaista jäsenlajia.

Sääntöjen mukaiset jäsenyyslajit

Juniorijäsen on vähintään 6 vuotias , mutta enintään 18 vuotta täyttänyt henkilö, joka sitoutuu noudattamaan yhdistyksen sääntöjä ja suorittaa yhdistyksen määräämän jäsenmaksun. Kokouksissa 18 vuotta täyttäneellä on äänioikeus.

Perhejäseneksi voi liittyä henkilö, joka asuu samassa taloudessa varsinaisen jäsenen ( juniori tai senioriijäsen ) kanssa. Perhejäsenellä on äänioikeus

Seniorijäsen on 19 vuotta täyttänyt henkilö, joka sitoutuu noudattamaan yhdistyksen sääntöjä ja suorittaa yhdistyksen määräämän jäsenmaksun.

Kannatusjäsen . Kannattajajäseneksi voidaan hyväksyä oikeuskelpoinen yhteisö tai yksityinen henkilö. Kannattajajäsenellä on puheoikeus, mutta ei äänioikeutta yhdistyksen kokouksissa

Yhteisöjäsen .Yhdistys tai yritys joka tukee yhdistyksen toimintaa

Yhteisökannatusjäsen

Yhdistys, voi kutsua kunniajäsenekseen Poniraviyhdistyksen toiminnan eteen ansioituneita jäseniä. Yhdistykselle voidaan kutsua kunniapuheenjohtaja ja kunniajäseniä, joista yhdistyksen vuosikokous päättää hallituksen esityksestä. Kunniapuheenjohtajalla ja kunniajäsenellä on äänioikeus. Kunniapuheenjohtajat ja kunniajäsenet eivät maksa jäsenmaksua.

SPRY:n jäsenyyden hinnat

Juniorijäsen 14 euroa / vuosi (enintään 18-vuotias)

Seniorijäsen 17 euroa / vuosi (Yli 19-vuotias)

Perhejäsen 10 €/vuosi

Kannatusjäsen 5 euroa / vuosi

Yhteisöjäsen 35 euroa / vuosi

Yhteisökannatusjäsen 100 euroa / vuosi