Kasvattajia muistettiin Ponikunkkareissa

23.9.2020

Vasemmalta Laura & Elena Mattila, Ida Satamo, Hanna Pälli ja Erja Mattila.

SPRY muistaa vuosittain myös kasvattajia.

Shetlanninponit, jotka alittaneet 2.20, niiden kasvattajat

Tamma Jokimäen Mindy, ennätys 2.18,1 ja alittanut 2.20 ensimmäisen kerran viime vuonna Minitammavaltikassa. Omistaa Essi-Lotta & Kristiina & Senja Avikainen Kouvolasta, kasvattanut Petra Ojala.

Ruuna Dilbert Great, ennätys 2.18,4a ja alitti 2.20 viime vuonna Joensuun Ponikunkkareissa. Juuso Ikonen omistaa ja veli Joona Ikonen valmentaa ja ohjastaa. Kasvattaja Hanna Pälli.

Russponit, jotka alittaneet kahden minuutin rajan, niiden kasvattajat

Ruuna Charizard, ennätys 56,1a, alitti kahden minuutin rajan viime vuonna Jyväskylän Poniderbyssä. Omistaa Saara Räsänen ja kasvattanut Veera Pietiläinen.

Tamma Fina Flickan, ennätys 56,4 ja kahden minuutin alitus onnistui ensimmäistä kertaa tänä vuonna heinäkuun lopulla Mikkelissä. Omistaa Ida Satamo ja kasvattanut Ida ja Jamina Satamo.

Ruuna Hietarannan Romeo, ennätys 55,8a, alitti kahden minuutin rajan juhannusviikonloppuna Powerparkin ponimaililla. Omistaja, valmentaja ja ohjastaja on Alina Myllymäki, kasvattaja Raimo Ilvonen.

Laura ja Linda Mattilan kasvattamia palkittiin yhteensä neljä:
Ori Aidan Wee, ennätys 52,2a ja alitti ensimmäisen kerran kahden minuutin rajan jo nelivuotiskaudellaan Jyväskylässä Poniderbyssä viime vuonna. Nina Hänninen omistaa, valmentaa ja ohjastaa jalostukseenkin hyväksyttyä oria.

Tamma Dayzee Wee on samasta emästä kuin Aidan Wee, vuoden 2012 Poniruhtinattaresta Dorindah. Dayzee Wee alitti rajan viime syksynä Kouvolassa. Omistaa Miia & Nina Hänninen, valmentaa ja ohjastaa Nina Hänninen.

Samasta emästä, Ljungens Razzia, ovat keskenään myös ruunat Ricky Wee ja Razzman Wee. Ricky Wee alitti kahden minuutin viime elokuussa Ylivieskassa. Sen omistaa ja valmentaa Sara Taittonen.
Razzman Wee alitti juoksi ensimmäistä kertaa alle kahden minuutin montelähdössä tämän vuoden heinäkuussa Turussa. Elina Karjalainen omistaa ja valmentaa.

Samaan perheeseen meni myös Marley Ween kasvattajan palkinto. Marley Wee alitti kaksi minuuttia viime vuonna Ylivieskassa. Ruunan omistaa, valmentaa ja ohjastaa Elina Leppäharju. Kasvattaja on Erja Mattila.