Opi ja onnistu -koulutus

Opi ja onnistu nettiluento 23.2.2020.Valmistautuminen kilpailukauteen 2020 - Oona Halme
Opi ja onnistu nettiluento 28.4.2020. Raviponin ruokinta - Leena Jokinen
Opi ja onnistu nettiluento 19.5.2020. Raviponin lääkintä, lääkeainekirjanpito ja näytteenotto ravipaikalla.
"Raviponin varusteet; niiden käyttö ja sovitus" 24.5.2020 klo 19 , Oona Halme ja Jenni Kaivolahti
Polku poneista ravivalmentajaksi - Emma Väre & Joni-Petteri Irri, Lauri hyvönen haastattelee

Opi- ja onnistu koulutukset nettiluentoina keväällä 2020

Hallitsevan tilanteen johdosta toteutamme "Opi ja onnistu" -kouluksia nettiluentoina keväällä 2020.
Luennot tapahtuu Teams-sovelluksen kautta, mukaan ilmoittaudut lähettämällä Erja Mattilalle viestin sähköpostiin viimeistään koulutusta edeltävänä päivänä mattilanerja@gmail.com.

Mahdollisia kysymyksiä voi myös lähettää etukäteen.
Erja lähettää ilmoittautuneille linkin luennolle.

Koulutus on jäsenille ilmainen, muille hinta 5€ (pitää olla maksettuna ennen luentoa).

Ensimmäisenä tulesssa on Oona Halme, aiheena "Valmistautuminen kilpailukauteen 2020".

torstaina 23.4.2020 klo 18-19.

Oonalla on yli 300 ajettua starttia, omilla valmennettavilla poneilla yli 200 lähtöä.

Tiistaina 28.4.20 klo 18-20 ”Raviponin ruokinta” Leena Jokinen.
Ilmoittautumiset myös Erjalle 27.4. mennessä.

Leena tekee myös ruokintasuunnitelmia ja tarjoaa Spryn jäsenille ruokintasuunnitelmat alennettuun hintaan 10.5.20 asti.

Lähetä Leenalle sähköpostia ax.hevospalvelut@gmail.com. Mainitse että olet Spryn jäsen, kun tilaat ruokintasuunnitelman.

Tiistaina 19.5. klo 19 on aiheena ``raviponien lääkintä, lääkintäkirjanpito ja näytteenotto ravipaikalla`` - ELL Katja Hautala.
Ilmoittautumiset 18.4. mennessä mattilanerja@gmail.com.

Sunnuntaina 24.5.20 klo 19-20 "Raviponin varusteet; niiden käyttö ja sovitus"  Oona Halme kertoo omat kokemukset miksi käyttänyt tiettyä varustetta, onko ollut hyötyä tai mahdollisesti jollekin haittaa.  Suojat, pään varusteet (sekit, laput, päätangot, korvapallot ja -huput, leukalevy tai putki leuan alla, silmäverkko, himmentimet, pullarinverkko), martingaalit, sivuremmit/-aisat, kilpakärryjen merkitys. Oonan kerrottua varusteista Jenni Kaivolahti kertoo niiden oikeappisesta  sovituksesta . Kysymyksiä saa myös lähettää etukäteen.

¨¨Polku poneista ravivalmentajaksi - Emma Väre & Joni-Petteri Irri¨¨

Elitloppet etkot torstaina 28.5.2020 klo 19

Suomen Poniraviyhdistyksen järjestämä juttelutuokio verkossa. Lauri Hyvönen haastattelee, Emma Väre ja Joni-Petteri Irri kertovat poniraviurheilun merkityksestä urallaan ja kuinka heidän polkunsa on kulkenut poneista ravivalmentajaksi.
Tämä on kaikille ilmainen webinaari - tervetuloa Elitloppet -etkoille torstaina 28.5.2020 klo 19!

linkki webinaariin :

Otamme myös mielellään vastaan luentoaiheita jäseniltä

Opi ja onnistu koulutukset 2019

Suomen Poniraviyhdistys on koonnut kattavan raviponin valmennuskoulutuksen otsikolla Opi ja onnistu, koulutuksia tullaan järjestämään ympäri Suomea.

Menneet koulutukset:

20.4.2019  Forssa  Opi ja onnistu - Camillan klinikka I
3.7.2019    Lahti  Opi ja onnistu - Camillan klinikka II

Camilla & Thyra Tyrann

Opi ja onnistu - Camillan klinikka II

AIKA JA PAIKKA
3.7.2019 Lahden Jokimalla, alkaen klo 10.30.

Jokimaalla toteutetaan Camillan klinikka II. Valmentajaksi tulee Ruotsista monelle tuttu nimi, Camilla Ingerstad. Camilla on viime vuosina pärjännyt upeasti Ruotsin ykköslähdöissä ja voittanut kaiken mahdollisen russ-poneillaan Tuffing (ennätys 34,8a ME) sekä Thyra Tyrann (34,9a ME), viime vuosina valmentajana toimien. Hän on aloittanut uransa 8-vuotiaana shetlanninponeilla, joten kokemus löytyy niistäkin runsaasti. Lisäksi hän on mukana Ruotsin Poniraviyhdistyksessä ja tekee sielläkin vastaavia koulutuksia.

Hän tulee valmentamaan suomalaisia poniraviharrastajia toista kertaa. Huhtikuun tilaisuudesta on juttu Hevosurheilussa 19.6.2019.
Kannattaa lähteä mukaan vaikka kuunteluoppilaaksikin.
Camilla puhuu ruotsia, mutta esitykset tulkataan, joten kieliongelmia ei tarvitse pelätä.

Demoponeja otetaan mukaan rajoitettu määrä, kuunteluoppilaita mahtuu mukaan enemmän. Ensisijaisesti 1 poni/valmentaja ja SPRY:n jäsenet ovat etusijalla.

Vielä ehtii liittyä jäseneksi: https://spry.yhdistysavain.fi/liity-jaseneksi-bli-medlem/

Ponien ilmoittautumiset 25.6.2019 mennessä alla olevalla lomakkeella.

KOULUTUKSEN RUNKO

Yhteinen teoriaosuus
¨ Ponien liikkeet, huolto, lihakset, valmennus, ajotaktiikka jne.

Käytännön demo
¨ Ponien ajo yksitellen, varuste- ja treenitipsit, kengitysbalanssi. Camilla myös koeajaa, antaa vinkkejä ja muutosten jälkeen kokeillaan uudelleen.

KOULUTUKSEN HINTA

¨ 40 euroa ponin kanssa
¨ 30 euroa ilman ponia
¨ SPRY:n jäsenille alennus 15€ em. hinnoista
¨ Päivän aikana omakustanteinen lounas

Ilmoittaudu alla olevalla lomakkeella.

Ilmoittautuminen Opi ja onnistu -koulutukseen

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.