Opintomatka Ruotsiin - ponin kanssa tai ilman

Suomen Poniraviyhdistys ry järjestää opintomatkan jäsenilleen Ruotsiin Solvallan poniraveihin 15.10.2022. Lähde mukaan!

Ohjelma (ajat paikallisia):
perjantai 14.10.22
Lähtö Suomesta Silja Line Turku klo 20.15
Kokoontuminen laivan kabinetissa klo 20.30 - yhteistä ohjelmaa noin puolen tunnin ajan

lauantai 15.10.2022
Laiva Tukholmassa klo 6.10
Ajo Solvallaan vajaa puoli tuntia
Ponien majoittuminen
Aamupala
Solvallan poniraviklubin puheenvuoro
Ravit alkaa klo 12
Paluu Finnlines Kapellskär - Naantali TAI Viking Line Tukholma - Turku.

sunnuntai 16.10.2022
Suomessa takaisin aamulla

Lisätietoa reissusta
Matkalle voi lähteä ilman ponia tai ponin kanssa. Jokainen hoitaa oman ponin kuljetuksen Ruotsiin. Avustamme kyytien yhdistämisessä - tämä mahdollistaa kustannustehokkaimmat matkat. Ilmoittautuneille perustetaan oma fb-ryhmä, jossa voi sopia kyydityksistä jne.

Sarjat julkaistaneen elokuun lopussa. Huomioitavaa on, että Ruotsissa saa tänä vuonna kilpailla suomalaisohjastajat, joiden synt. vuosi on A-ponit/ 2007-2012 ja B-ponit 1997-2009.

Avustamme kaikessa matkaan sekä kilpailemiseen liittyvässä – meillä on mukana kokeneita Ruotsin matkaajia ja käymme laivalla vielä yhdessä säännöt läpi sekä käytännöt Ruotsissa.

Ehdot (lue tarkkaan):
Jokainen varaa itse matkan ja hytin, ilmoittautuneille toimitetaan ohjeet. Jokaisella alle 18-vuotiaalle tulee olla mukana oma huoltaja.

Ilmoittautumiset viimeistään 1.9.2022 mennessä tämän linkin kautta:

Ponien majoitus:
Hoidamme keskitetysti ponien majoitusvarauksen Solvallasta.

Lisätietoja matkasta Erja Mattila, puh. 045 111 7754, mattilanerja@gmail.com

HUOM! Lue ohjeet, laivamatka varattava erikseen - ilmoittautuneet saavat ohjeet sähköpostitse.
Tallink Siljalta poistuu Turku-Tukholma väliltä toinen laiva liikennöinnistä, joten paluu tulemaan olemaan Finnlinesilla Kapellskär-Naantali tai Viking Linella - kysymme molemmista tarjoukset!